VІІ Конгрес юних посланців миру
«Усім світом – за мир!»

25 верeсня 2020 року до Міжнародного Дня миру
в онлайн форматі відбувся VІІ Конгрес
юних посланців миру «Усім світом – за мир!»
під гаслом «Формуємо мир разом!»

VІ Конгрес юних посланців миру
19 вересня 2019 року

VІ Конгрес юних посланців миру
19 вересня 2019 року до Міжнародного Дня миру
під гаслом «Боротьба зі змінами клімату заради миру!»

V Конгрес юних посланців миру
«Усім світом – за мир!»

20 вересня 2018 року,
напередодні Міжнародного дня миру,
відбувся V Конгрес юних посланців миру
«Усім світом – за мир!».

Започаткована Міжнародна асоціація
парламентаріїв за мир
(IAPP)
ІV Конгрес юних посланців миру
«Усім світом за мир!»

21 вересня 2017 року до Міжнародного дня миру
у Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбувся ІV Конгрес юних посланців миру «Усім світом – за мир!» під гаслом «Разом за мир: повага, безпека та гідність для всіх.

Шосе Миру 2018

Активна молодь подолала
автобусом 500 кілометрів від Києва до Одеси.

previous arrow
next arrow
Slider

Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференція

Юних миротворців зі шкіл Києва зібралось так багато, що в залі, де проходив конгрес, ніде було впасти яблуку. Дуже порадував відповідальний підхід зібрання до прийнятих рішень: не просто проголосували і забули, Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференціяа кожен присутній виявив рішучість утілювати в  життя спільно прийняті рішення. Це справжні молоді лідери, які надалі розвиватимуть миротворну діяльність у різних її проявах у своїх школах.

Юних послів миру взялася виховувати Школа миру – проект, який був ініційований минулого року спеціалізованою школою № 85 міста Києва, директор якої Федунова Тетяна Миколаївна очолює громадський рух «Діти – посли миру». Юні посли урочисто і поетично презентували перед усіма свою діяльність. Удвічі приємно, що діти займаються цим не за вказівкою зверху, не формально, не заради галочки, а справді за велінням душі. Школа миру продовжить свою роботу в 2015-16 роках.

Згодом учасники конгресу долучилися до наступного заходу - міжнародної конференції, яка зібрала більше 250 осіб. Тема цього заходу – «Виховання молоді – ключ до нової парадигми лідерства». Саме молодь – школярі та студенти стали прикрасою цієї події. В Україні є вже ціла плеяда Послів миру, це поважні і заслужені люди, та відчувалося, що вони хочуть побачити надію на майбутнє і ось нарешті дочекалися! Більше ста молодих миротворців, активних і перспективних, вісімнадцять з яких стали Юними послами миру, а ще десять - Молодіжними.

Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференціяКонференцію вшанували своєю присутністю поважні гості: директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва Олена Григорівна Фіданян, дипломат, протоколіст – Галина Олексіївна Науменко, доктор юридичних наук, член-кореспондент Національної академії правових наук України – Василь Васильович Костицький. Голова Федерації Михайло Ільїн разом із Галиною Науменко нагородили цього разу почесним званням Посол миру ще одинадцять державних та громадських діячів, серед яких був і кардіолог Інституту сімейної медицини «Плюс» Саллям Саід – палестинець із Сирії. До речі, його син теж отримав звання посла миру, тільки юного.

Наприкінці конференції була прийнята резолюція: учасники висловилися щодо важливості спільної участі батьків, учителів та громадських організацій у процесі виховання молоді, і вирішили запровадити при загальноосвітніх школах тренінгові програми з відповідального батьківства.

А завершив програму ефектний виступ ансамблю «Дніпро». Дійсно, українське мистецтво має неабияку силу творити мир у душах людей!

 

Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференція

 

Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференція

 

Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференція

 

Конгрес Юних послів миру та міжнародна конференція

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН