Пам'яті Леоніда КРАВЧУКА

Леонід Кравчук

З превеликим жалем і скорботою дізналися про те, що Леонід Макарович Кравчук залишив нас 10 травня 2022 р. Від імені Федерації всесвітнього миру висловлюємо глибоке співчуття рідним, колегам й усім тим, хто працював з Леонідом Макаровичем.

В такий непростий час на зламі епох та ідеологій, його життя було прикладом мудрості і виваженості. Небайдужість до суспільних процесів, що відбувалися в Україні і світі, чітко демонструвала його активну громадянську позицію, і була відбитком високої гідності й людяності цього видатного сина свого народу.
Леонід Макарович приділяв багато уваги справі побудови миру як в Україні, так і за її межами, беручи активну участь у національних і міжнародних заходах. Як перший Президент незалежної України, він зміг провести країну через усі негаразди і труднощі, що є доказом його непересічності та далекоглядності як політика, так і громадського діяча. Його діяльність та досягнення назавжди залишаться в історії України та будуть прикладом для прийдешніх поколінь. Нехай його душа спочиває з миром у Божих обіймах.

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН