Українські Посли Миру палко підтримали ідею Всесвітнього Дня Батьків

20 березня в Києві відбулася зустріч Послів Миру20 березня у Києві відбулася зустріч Послів Миру. Спочатку прослухали звіт про Світовий Саміт 2013, який пройшов у Кореї. Всіх зворушило те, що дедалі більше у світовій спільноті наростають тенденції до міжкультурного та міжконфесійного діалогу, що за масштабом подій Федерація всесвітнього миру посідає лідируюче місце з миротворчих зусиль у світі.

Усі з радістю зустріли інформацію про те, що у світі відбувається популяризація Всесвітнього Дня Батьків (резолюція ООН A/RES/66/292 від 15 жовтня 2012 року). Незважаючи на те, що вже є і Всесвітній День Сім'ї, і День Матері, всі відчули гостру необхідність у Дні Батьків.

 Це повинен бути особливий день, коли ми віддаємо подяку і шану своїм батькам; день, коли ми проявляємо до них свою любов. Батьки – це люди, які приводять нас до цього світу і формують наше майбутнє. Безумовна любов, самовіддані зусилля і жертовна природа батьків роблять все, щоб їхні діти стали щасливими людьми.

Учасники запропонували підняти це питання на щорічній конференції у жовтні, а до цього часу провести зустрічі-консультації у Верховній Раді України для того, щоб у найближчому майбутньому зробити цей день національним святом.

20 березня в Києві відбулася зустріч Послів МируТакож на цій зустрічі від Ковганич Галини Григорівни та Єрмакова Івана Гнатовича, які очолюють відділ освіти Федерації, надійшла пропозиція, щоб представники Федерації виступили на конференції, яку проводить Інститут інноваційних технологій при Міністерстві освіти України. У суспільстві важливо піднімати тему служіння і життя заради інших задля розвитку необхідних якостей, які є важливими для кожного, хто є батьком, так для потенційних батьків.

 

20 березня в Києві відбулася зустріч Послів Миру html m1e5b4759У свою чергу, керівник відділу співпраці з ООН, Сєдих Юрій Іванович,  разом з Афанасьєвим Борисом Анатолійовичем, натхненні ідеєю міжкультурної та міжконфесійної співпраці, запропонували скласти звернення до ООН з практичними рекомендаціями з введення Міжрелігійної ради миру.

 

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН