Міжнародний день сім'ї

IDF Ukraine May2013Україна славиться своїми сімейними традиціями, і тому сім'я, сімейні цінності та власне святкування міжнародного дня сім'ї широко відзначалося у Києві.

Міська влада запросила сім'ї міста Києва до Театру Оперети, де за результатами конкурсу нагородили найкращі сім'ї. Після офіційної частини для дітей показали виставу «Бременські музиканти».

Федерація всесвітнього миру теж не залишилася осторонь таких важливих подій для міста й народу. Ми взяли участь у закритті освітньої програми «Школа життя». В цій програмі в перебігу декількох місяців школярі дістали освіту з морально-етичного виховання, здорового способу життя, основ взаємостосунків. Змогли з екскурсією побувати у Верховній Раді України. Сертифікати про закінчення та цінні подарунки одержали близько 40 учасників програми.

IDF Ukraine May2013    IDF Ukraine May2013 -02

 

Так само, 21 травня, Федерація провела посадку дерев у дитячому будинку сімейного типу і передала саджанці ще для 4 таких же дитячих будинків. Ми одержали з кримського розплідника особливий сорт персика під назвою «Посол Миру», який стійкий до ранніх заморозків. Після висадки дерев кожна дитина вирішила піклуватися про своє дерево з особливою ретельністю і, звичайно ж, запросила всіх дорослих на майбутній врожай.

До організації міжнародного дня сім'ї Федерація підійшла «по-сімейному», заручившися підтримкою друзів і партнерів. Особливо хотілося відзначити Посла Миру Зайцева Сергія Леонідовича, який організував доставку дерев з Криму і пожертвував для дитячих будинків органічні добрива. Будьмо постійні та наполегливі в своїх зусиллях з популяризації сім'ї та сімейних цінностей.

IDF Ukraine May2013     IDF Ukraine May2013

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН