Заповіт миру

Заповіт миру29 грудня 2014 року в центральному корпусі Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова «Україна дипломатична» презентувала свій 15 випуск щорічного видання.  Але це не єдине видання, яке  побачило світ  за цей рік.  Разом з Посольством Ізраїлю було видано книгу «Відомі співвітчизники» та книгу про життя та діяльність засновника Федерації доктора Мун Сон Мьона.

Зараз сучасна Україна опинилася на передовому краї боротьби, де вступили в конфлікт стара та нова епохи. Хоча країна звільнилася від впливу комуністичної політики, економіки та культури, на 24 році своєї незалежності вона  відчуває культурний, політичний і економічний хаос.

Книга Заповіт мируУсі країни прагнуть миру в усьому світі, однак чи можуть вони його досягти? Світ миру є результатом, але очевидним логічним протиріччям є твердження, що ми прийдемо до нього, зробивши невірний початок, тобто маючи невірну причину. Тому ми можемо знайти відправну точку в світ сталого миру тільки розгорнувши рух, який дасть змогу подолати джерело конфлікту. Досконала причина породжує досконалий наслідок, тому теоретично обґрунтованим є твердження про те, що мирний початок уможливить мирний процес та досягнення мирної мети. Дивлячись із цієї точки зору, ми можемо зрозуміти, що якщо ми зберігатимемо ворожі почуття до сусідньої країни, виправдовуючись тим, що це, мовляв, наш історичний ворог, ми ніколи не зможемо досягти миру в усьому світі.

Як же вирішити конфлікт мирним шляхом, за допомогою «м‘якої сили»?

Ці знання наші громадські та політичні діячі можуть почерпнути з життєвого досвіду Мун Сон Мьона. 

Книга була надрукована наприкінці року і була представлена  на міжнародній конференції в Кишиневі, 6 грудня.

10 грудня, у своєму офісі на вул. Грушевського  Л.М. Кравчук представив її журналістам з Південної Кореї.

А 29 грудня представники 24 іноземних посольств в Україні, громадські та політичні діячі були присутні на презентації книги.

 

Перша Леді Молдови Маргарет Тімофті з книгою «Заповіт миру».

 Під час зустрічі Леоніда Кравчука з корейськими журналістами

 

 

 

 

 

 

 

29 грудня 2014 року під час презентації

 29 грудня 2014 року під час презентації

 

 

 

 

 

 

 

 29 грудня 2014 року під час презентації

 

 

 

 

 

 

 

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН