Проєкт арттерапії у навчально-виховному центрі

У навчально-виховному центрі №21 Оболонського району міста Києва, 25 січня було проведено проєкт арттерапія у  межах ініціативи “Safe Space to Talk”.

Організували захід Федерація всесвітнього миру, Федерація жінок за мир у всьому світі разом з волонтерами Польської фундації “Сфера Єдності”.

Проводила роботу з дітьми відома художниця Наталка Буг.  З перших хвилин пані Наталя заволоділа серцями дітей і вони з радістю почали малювати.  Хто пензликом, хто пальцями але малюнки вийшли дуже яскраві і позитивні. Пані Наталя допомогла кожному намалювати тих кого вони хотіли і радила які використовувати кольори.  

 

 

 

 

 

 

Одна дівчина випадково заляпала плямою банер федерації, але не розгубилася і швидко це виправила. Вона перетворила пляму на чудову лисичку, змінивши  негатив на позитив.  І це був загальний настрій події.  На завершенні діти подякували художниці та розбіглися дарувати свої малюнки іншим дітям.

 

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН