Міжнародний день миру

sport-peaceМіжнародний день миру відсвяткували  19 вересня 2015 року на спортивно-оздоровчому комплексі Київського університету права НАН України. В цей день відбулися товариські змагання з міні-футболу серед вищих навчальних закладів м. Києва «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім».

 Вперше в Київському університеті права НАН України змагання з міні –футболи відбулися три роки тому. Керівництво університету активно підтримало ініціативу “ Peace one Day” та Федерації всесвітнього миру. Якщо у 2013 році в змаганнях брали тільки 2 команди, то в цьому році до акції приєднались команди  Національного університету фізичного виховання і спорту України; Міжрегіонального вищого професійного училища зв′язку (футбольна команда дівчат); Київської Духовної Академії  Київської єпархії Української Православної церкви. Кожного року залучається все більше учасників.

 Студентські команди своїми зверненнями  та вітальними словами підтримали Євген Прудник, чемпіон світу з армреслінгу, український актор Київського національного академічного театру оперети; Колісніченко Руслан,координатор молодіжних програм «Федерації всесвітнього миру», який вручив сертифікати «Молодіжний посол миру» вихованцям Святошинського району ЦСПК «Лідер», вокальному Дуету «Сестри Адріана та Мідєя Наруцькі» - найактивнішим учасникам спортивних змагань.

Волонтерка з Японії Саорі Кікучі, яка навчала українців виготовляти оріґамі, підкреслила,що журавлик-оріґамі – це символ птаха щастя. За її словами, в Японії існує повір`я, якщо зробити їх 1000 штук, то збудуться мрії і настане мир.

Учасників товариських спортивних змагань з міні-футболу було відзначено грамотами ректора, професора Юрія Бошицького. Перемогу у змаганнях отримала дружба в ім`я миру.

2015.09.19 IDP Kyiv soccer

 

День миру

День миру

 

2015.09.19 IDP Kyiv sertif

2015.09.19 IDP Kyiv origami

 

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН