Завершальне заняття Школи миру

Завершальне заняття Школи миру

3 червня 2021 року о 13:00 в парку ім. М. Рильського м. Голосіївська відбулося завершальне заняття «Школи миру» за 2020-2021 н.р. До затишного парку завітало близько 35 учасників. Це — учні та вчителі з 6 шкіл м. Києва. 

На прохання учнів і вчителів останнє заняття Школи миру було присвячене живому спілкуванню, тому провели його на свіжому повітрі в парку з дотриманням всіх санітарних норм. Пригостили всіх солодощами та кожен отримав невеликий подарунок. Учні від кожної школи по групах ділилися враженнями о програмах Школи миру минулого навчального року та обговорювали пропозиції на наступний рік. Представники від кожної групи дали інтерв’ю на камеру. 

Учні щиро ділилися, що вони були раді брати участь в діяльності Школи миру. Особливо всім сподобалось, що було багато тренінгів, які допомагають розвивати миротворчий характер та навички, які допоможуть в майбутньому. Одним з недоліків було тільки те, що учням бракувало живого спілкування один з одним. 

Дійсно, учні показали себе справжніми миротворцями, гідними мати почесне звання “Юний Посол миру”.

Відео на цю статтю можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=y9__G7ZHSjk

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН