Заняття Школи миру з Креативності

Федерація всесвітнього миру в Україні (UPF) разом з кандидатом психологічних наук Вихрестенко Жанною Володимирівною, викладачем кафедри  Комунального навчального закладу Київської обласної ради "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів", 24 лютого 2021 р. провели практичне інтерактивне заняття «Школи миру» в онлайн форматі на платформі ZOOM на тему: «Технології креативність – стимул для творчості». На ньому були присутні учні з десяти шкіл м. Києва, вчителі і студенти.

 

Мета заходу – мотивувати молодь розвивати нові навички в XXI столітті. Креативність є найважливішою навичкою, що допомагає підготувати молодих людей до труднощів та викликів сучасного світу. Молодь отримала практичний тренінг з розвитку креативності: разом створювали і знаходили оригінальні ідеї, шукали рішення задач нестандартним чином, спробували побачити проблеми під іншим кутом і їх рішення унікальним способом. Також разом на занятті розглянули, що заважає розвивати креативність. Всі учасники брали активну участь у заході, отримуючи необхідні знання та навички.  

Відео на цю статтю можна переглянути за посиланням: youtube.com/watch?v=nuBSKhEvhqQ&t=9s

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН